Infra

Infran kuljetukset ja nosturipalvelut

Rahtikeskus on kotimainen täyden palvelun kuljetus- ja logistiikkayritys. Tarjoamme kattavat logistiikkakokonaisuudet asiakkaidemme tarpeen mukaan. Rahtikeskus Oy:n kanssa sopimusasioitanne hoitavat aina Teille nimetyt omat yhteyshenkilöt. Tarjoamme luotettavasti kalustot ja kuljettajat asiakkaidemme tarpeen mukaan.

Infrapuolen palveluitamme ovat:

Maansiirto­kuljetukset

Saat meiltä kasettiyhdistelmät maa- ja kiviaineskuljetuksiin sekä asfaltin ajoihin.

Maakuljetuksiin saat meiltä 3-, 4- ja 5-akseliset nupit, puoliperävaunut sekä kasettiyhdistelmät. Kuljetusten lisäksi meiltä on saatavissa myös konekalustoa. Kalustostamme löytyy autot varustettuna kolmikaatokipillä, lumilaidoilla ja erilaisilla lavoilla. Näin taataan kaikki infra-alan kuljetusmahdollisuudet.

Kaikki kalustomme on tilattavissa sekä lyhyt- että pitkäkestoisiin töihin.
Tuotamme kuljetuspalvelun tukena myös asiakkaan tarvitsemat kuormauspalvelut. Palvelumme kattaa tarvittaessa myös kiviainestoimitukset. Talvisin kalustollamme hoidetaan kattavasti lumityöt, auraukset ja lumenkuljetukset.

NOSTURIPALVELUT

Rahtikeskus Oy:n monipuolisesta nosturiautokalustosta saat auton niin pitkä- kuin lyhytaikaiseen tarpeeseen. Ammattitaitoiset kuljettajamme toimittavat tavarasi, ja suorittavat haastavatkin nostotyöt nopeasti ja tehokkaasti. Usein lyhyelläkin varoitusajalla. Kaikki rakennustyömaan kuljetukset ja vaativatkin nostotyöt, veneen nostot ja erikoiskuljetukset ovat vaivattomasti saatavilla yhdellä puhelinsoitolla.

Vaihtolavapalvelut

Rahtikeskus Oy:n vaihtolavapalvelu kattaa kaikki rakentamiseen, talkoisiin ja jätehuoltoon liittyvät tarpeesi. Nopeasti ja ammattitaidolla. Niin isot kuin pienet vaihtolavat saatte vaivattomasti ajojärjestelystämme. Talvisin kalustomme on apunasi säässä kuin säässä taistelemassa lunta vastaan.

Kauttamme saat mm. nämä vaihtolavapalvelut:

Talvikunnossapito

Rahtikeskus avaa tiet ja väylät sinua varten!

Talven aikana teemme myös muita talvikunnossapitotehtäviä kuten lumen poiskuljetusta.

Puujätepalvelu

Rahtikeskus noutaa yrityksenne puujätteen, kuten esimerkiksi rikkinäiset kuormalavat (kerta-, teho-, EUR- ja FIN-kuormalavat) pienerissä sovituista noutopaikoista.

Palvelulla saadaan myös minimoitua asiakkaan puujätteeseen kohdistuva työmäärä, kun jätettä ei tarvitse pinota vaihtolavalle.

Laskutus perustuu tonnihinnoitteluun, joka pitää sisällään kaikki toiminnasta aiheutuvat kulut; noudot, punnitukset, jätteenkäsittelyt, laskutuksen, jne.

Tämä palvelu ei koske rakennus- tai talkoojätettä.

Tilaa kuljetus

Tilaa nostot, maa-ainekset, vaihtolavat tai muut palvelumme helposti yhdestä numerosta.