Terminaali- ja varastointipalvelut

Täyden palvelun varastointi- ja terminaalipalvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisia, kustannustehokkaita ja asiakaslähtöisiä terminaali-, varastointi- ja kuljetuspalveluita. Palvelumme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Ota yhteyttä:

Saat meiltä aina asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua.

Kaj Jousea, operatiivinen päällikkö
puh. 040 746 44 59

Petri Eklund, logistiikkapäällikkö
puh. 040 504 77 35

Marko Kauppinen, terminaali- ja varastotyöntekijä
puh. 040 662 58 63

Varastointi

terminaali1.jpg

Käytössämme on tehokas- ja ajanmukainen varastonhallintajärjestelmä, jonka ansiosta meillä onnistuu kätevästi pitkäaikainen sekä lyhytaikainen varastointi, välivarastointi, projektivarastointi sekä erilaiset inventointipalvelut.

Valittavanasi on lämmintä- tai lämmittämätöntä varastotilaa tai kattamatonta ulkovarastointitilaa. Varastoidemme ominaisuuksiin kuuluu lastauslaiturit, isot, leveät nosto-ovet maan tasalla sekä sivupurku- ja lastausmahdollisuudet helpottamaan kuormien käsittelyä.

Varastointi onnistuu hyllytettynä ja / tai massapaikoilla (pakatut elintarvikkeet, tukkukaupan tuotteet, rakennusalan- ja teollisuuden tuotteet) ja meillä on FIFO seurantamahdollisuus. 

varastoterminaali

palvelu10_sopimuskuljetukset.jpg

Varastoterminaaleissamme on kattava ja monipuolinen trukkikalusto kuormien käsittelyyn, konttipurkuihin ja myös cross-docking kuormien yhdistelyt sujuvat vaivattomasti.

Meiltä saat keräilypalvelut mm. lavoitukset, lavamadallukset sekä tarvittaessa myös uudelleen pakkaamiset onnistuvat kauttamme.

lisätiedot

  • Petikko ja Hakkila
  • Terminaali- ja varastotilaa reilut 15.000 m2
  • Turvalliset vartioidut, aidatut piha-alueet
  • Lukitut portit
  • Tallentava kameravalvonta 24/7