ASIAKASTARINAT

DAHL SUOMI OY

Yhteistyömme on alkanut vuonna 2015. Siemen on kuitenkin kylvetty jo Dahl Suomi Oy (LVI-Dahl Oy) perustamisvuotena 1995, jolloin kuljetusliike Paul Rehn Oy on aloittanut toimintansa meillä.
Ensimmäinen yhteydenotto tapahtui  ”Rahtiksen tolpalta”, jolloin myös ensimmäinen kuljetus näki päivänvalon. Tästä päivästä alkaen PR on kuulunut ns. vakiokalustoomme, ensin yksi auto
omien autojemme tueksi ja pikkuhiljaa automäärä kasvoi, kun omaa vanhentunutta kalustoamme korvattiin alihankkijoiden palveluilla. 

Vuodesta 2015 alkaen teimme palvelusopimuksen Rahtikeskuksen kanssa
isommasta ajokokonaisuudesta ja tämä yhteistyö jatkuu edelleen isona osana paikallisjakeluamme, luonnollisesti Paul Rehn Oy:n kanssa. 

Nykyisellään kalustomäärä on pysynyt melko vakiona. Tämä koostuu n. 10 autosta. Käytössämme paketti- ja  kuorma-autoja, kaksi- ja kolmeakselisia nosturiautoja sekä raskas asennusnosturi 30m ulottumalla.  Merikuljetuksetkaan eivät ole poissuljettuja, tavaraa on saatu toimitettua myös saaristoon. Kiitos kuljetusliikkeen monipuolisen kaluston!

remeo oy

Olemme käyttäneet Rahtikeskuksen palveluita jo useamman vuoden ajan. Yhteistyö on ollut erittäin toimivaa ja ongelmatonta. Aliurakoitsijat, jotka meillä ajavat ovat rautaisia ammattilaisia. Yhteistyössä pidämme erityisesti Rahtikeskuksen joustavuudesta ja siitä, että annetut tehtävät hoituvat hienosti. 

Käytämme Rahtikeskuksen palveluita vaihtolava-ajossa ja Rahtikeskus toimii hyvänä lisäresurssina oman kalustomme ja kuljettajiemme rinnalla. Rahtikeskuksen kanssa on ollut joustavaa sopia yhteistyökuvioista mm. päivystyksen osalta. Rahtikeskus on mahdollistanut asiakkaiden palvelemisen joustavasti ja asiakkaille tarjottavan kaluston määrän lisäämisen nopeastikin tarpeen niin vaatiessa.

Suosittelemme Rahtikeskusta, sillä yhteistyö heidän kanssaan on toiminut hyvin!