Rekisteriseloste

Asiakasrekisteri

Tietosuojalain mukainen rekisteriseloste Rahtikeskuksen asiakasrekisteristä

Rekisterin nimi:
Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä:
Rahtikeskus Oy (Y-tunnus 0124456-8)
Tiilenpolttajankuja 5b
01720 Vantaa
09 895 560

Rekisteristä vastaava henkilö:
Marissa Palomäki
040 825 5558
marissa.palomaki@rahtikeskus.fi

Rekisterin käyttötarkoitus​

Rekisterin henkilötietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon, hallintaan ja kehittämiseen. Tietoja käytetään henkilötietolain sallimissa rajoissa. Rekisterin sisältämiä tietoja käytetään Rahtikeskuksen markkinointiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eli muille kuin Rahtikeskuksen toimihenkilöille.

Rekisterin tietosisältö: Rekisteri sisältää henkilön nimen ja yhteystiedot sekä hänen edustamansa yrityksen tietoja. Rekisteritietoja kerätään Rahtikeskuksen palveluita käytettäessä.

Tietojen luovutus: Tiedot ovat Rahtikeskuksen omaan käyttöön ja tietoja ei luovuteta Rahtikeskuksen tai Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus: Rekisterin käyttämiseksi vaaditaan pääsy käyttäjätunnuksella ja salasanalla Rahtikeskuksen serverin sisäiseen kansioon.

Tarkastusoikeus: Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna seuraavaan osoitteeseen: Rahtikeskus Oy, Tiilenpolttajankuja 5b, 01720 Vantaa.